Till min pojkvän

Tack vare min fantastiska pojkvän kom jag iväg till Yogamudra och Peter för en Mysore-klass idag. Jag hade verkligen ingen lust när jag vaknade. Jag har som sagt känt mig trött igen. Är det våren? Är det jobbet?

I sista minuten slängde vi oss in i i bilen och körde väg. Det är så häftigt att Köpenhamn och Malmö är så nära varandra!

Det tog emot att gå upp i trapporna till Yogamudra.

Väl där betalade jag för mig.

Rullade ut min matta.

Hade inga förväntningar på passet.

Ville dock bli klar så snabbt som möjligt så jag hoppade över att börja med mina andningsövningar och startade direkt med första mantrat och sen solhälsning A.

Solhälsningarna flöt på eftervarandra som vackra pärlor på ett pärlhalsband. Det var harmoni. Full koncentration. Avslappnat men ändå medvetet  Anding var där. Härligt.

Flytet fortsatt igenom samtliga stående asanas!

Wow!

Flow!


I de sitttande asanas tappade jag tempo något men samtliga gick bra. Jag fick hjälp nästan med en gång och behövde inte vänta speciellt mycket.

Marichyasana C börjar jobba med mig istället för emot mig. Jag kom således själv riktigt djupt i denna. Säkerligen tack vare mina små specialövningar hemma (fy mig...;). Och tack vare en riktigt bra Marichyasana C fick jag en väl godkänd Marichyasana D. Spännande! Peter fick självklart hjälpa mig men förförsta gången kände jag att åhh den kanske inte är omöjlig.

Kurmasana blev bra. Supta Kurmasana gick sådär. Kom inte så högt upp med benen. Men jag tror när Marichyasanas ger sig kommer även Supta Kurmasana det! ;)

Mot slutet ville jag bli klar snabbt. Jag har nog lite begränsad med ork just nu av någon anledning....
Jag orkade inte öva på Sirsasana mer precis nödvändigt.

Shavasana var härlig!

Så jag är så glad att min pojkvän "tvingade" mig dit idag. Jag dedikera detta inlägg helt och hållet till honom.

Passet kommer kännas i varje kroppsdel imorgon. Men det är bara positivt.

Jag har en förnimmelse att det är fullmåne imorgon = ingen yoga så då kan jag ju vila kroppen eller bara göra solhälsningarna. Vi får se vad kroppen säger imorgon bitti.

Tack för solen!
Tack för ljuset!
Tack för våren!
Tack för underbar pojkvän!

Namaste!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0