Denna blogg...

....läggs nog på is ett tag. Just nu känner jag mig inte så inspierarad att skriva. Men man vet aldrig. Det är ju min offentliga "träningsdagbok" så kanske jag fortsätter att skriva om min yogapraktisering...vi får se men förnärvarande tar jag paus.

På återseende!

Namaste!

Uppe innan tuppen...

...idag och YOGADE! Wohooo!

Mina marichyasan är lysande!

Urdhva Dhanurasana likaså!

Namaste!


Idag roade Mini..

....sig själv en lång stund, vilket innebar att jag hann mycket längre i min asana-träning än jag vågade hoppas på! Hurra! Det är så skönt att få börja dagen med asanas. Jag mår så mycket bättre. Känner mig starkare (psykiskt och fysiskt) och GLADARE!

Det har inte varit någon ordning på Minis morgontimmar under veckan som har gått. Han vaknat väldigt, väldigt tidigt, vilket har resulterat i att jag har somnat om hos honom och vaknat senare än planerat och det har inte funnits utrymme för praktisering (just nu är det för utmanade att praktisera bredvid en gnällande bebis....jag tror han har testat mig väldigt mycket denna veckan....åtminstoende hoppas jag det så glada-Mini snart är tillbaka igen....vilket han var i morse!) 

Jag får bara inte glömma bort hur viktigt det är att praktisera för mitt välbefinnande, ett välbefinnande som smittar av sig positivt på familjen!

Namaste!

Det tar energi...

...att vara i tvist med någon och/eller fatta större beslut. Igår fattades ett större beslut som jag känner mig nöjd med men oj vad trött jag kände mig efteråt.

Idag har jag diskuterat i över 1 timma om något som jag känner mig missnöjd över och som tyvärr kostar massor....inget är beslutat eller klart men oj oj vad jag är trött.....oh well när det här är över och vilket beslut det än blir så spelar det ju egentligen ingen roll i oändlighetens oändlighet ändå låter jag det ta så mycket energi. Antagligen för jag vill ju att det ska bli bra.

Något jag har lärt mig: Gör bara det du själv känner är rätt. Lyssna till dig själv. Ta in andras "input" men lyssna på magkänslan! Om jag hade gjort det hade jag aldrig varit i denna tvist/konflikt.

Namaste!

I fredags blev...

...det två yogapass. Mycket ovanligt för att vara mig. Först en light version på morgonen och sen ett pass på kvällen som var helt galet. Jag minns inte senast jag genomförde ett asana-pass på sen eftermiddag/kvällen. Wohoo vilken skillnad på kroppen. Min urdhva dhanurasana var av en helt annan kaliber en på morgonen....

Jag vilade i lördags men gick en monster promenad med mina prinsar. På söndagen blev det pass hemma. Eller var det tvärtom att jag tränade på lördagen? Minns inte. I vilket fall som helst gick vi en monster promenad på sndagen också och njöt av det underbara vädret.

I måndags en yogastund på morgonen. Hela serien (så långt fram jag har fått asanas). Idag vila. Nu är jag trött.

Go'natt!
Namaste!


RSS 2.0