Frihet från rädsla...jag är på god väg!

"Många gånger upplever man ett enormt lugn i samband med yogaträningen eller en stor glädje, men man blir också mer uppmärksam på sina egna behov. De flesta lär sig känna igen sina gränser och får kontakt med sin inre potenital. Många av våra undertryckta känslor skapar spänningar i kroppen. En djup framåtböjning kan till exempel vara mycket svår att utföra för en människa med mycket undertryckt ilska. Men själva framåtbjöningen som påminner om en bugning, symboliserar ödmjukhet inför livet. Långsamt löses spänningarna i kroppen kupp under yogaträninge och när de löses upp kan man komma i kontakt med åratal av undertryckt frustration, ilska eller sorg. Rädslan för att komma i kontakt med sin sårbarhet eller sin ilks aögra att mågna människor undviker att uppfylla sina drömmar.
....
Yogan handlar om att bryta sina invanda mönster, att gå utanför sina ramar och föreställningar av vad som är möjligt eller inte. När inga hinder finns och man är i kontakt med sin fulla potential, då är ingenting omöjligt.

Med yogans hjälp kan var och en utveckla sin egen kraft och förmåga att fatta egna beslut och följsa sin egen inre röst."

Ovan text tagen ur tidningen "enegivågen" - en intervju med Yogacharya Balachandran

Jag är på god väg....

Namaste

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0